Friday, April 29, 2011

macam tue ke kawan !!

hai..tadi kat skola mang xde mood gilaaa !! da la hujan adooii..engan mngantuk gile bapakk !! time aku bawu nak tido cikgu masukk !! macam mana aku x bebai ! hisshh .... story aku klai neyh malas nak wat panjang2 xdak mood kodd...!!
neyh psal kawan2 aku...aq taw perangai aku macam mana..klau korang still nak kawan aku dengan ikhlas kawan la aku xkisah, klau korang kawan gan aku secara terpaksa cuma untuk senangkan hati kau baik xpayah...
buat tambah dosa korang jew...

perhatian : kalu nak nak kawan gan aku secara ikhlas kawan jew la..klau x ikhlas pi blahh ar wei..aku x kisah la..kubur masing2 klau aku mati pun bukan aku nak ajak korang..kubur korang sorang stu kan...:P

bye .

Friday, April 22, 2011

bosan kutt....jum taip2

assalamulaikum, hai, hoi !
selamat petang..urm..sedar x sedar da petang pun kan...urm petang2 camni klau bagi sesetengah orang mungkin diorang tngah sedap tidur kan..best ke tidor petang neyh. bagi aku xbest pun wat sakit kepala aku ja..tambah2 lagi kalau waktu hujan...ehh cakap pasal hujan kat umah aku da hujan pun...weyh mai aku nak bisik sikit...
aku nak diaaaaa !!! adooii....aku tak tahu lagi nak pakai cara apa untuk melupakan dia..tapi kalau aku dapat lupakan dia aku teringat kat orang lain..dan kemudiannya orang itu plak aku xboley nak lupakan....hanisaaahhh !! tolong aku..bagi aku sedikit tips macam mana nak lupakan seseorang itu....

haiyooorkk !! gelapnyaaa...hujan pun boley tahan la...nak tanya sikit..korang pernah tengok cita nikita tak ??
di tv9 jam 5.40 , bestt ooo...bukan best sebab apa..lagu dia pun best gak tjuk lagu dia saat terakhir..huhuhu
aku wat intro sikit erk..kalau korang nak dengar korang search ja kat youtube.. penyanyi dia ST12...^_^...dengar erkk !! bagi yang nak saja...okeoke aku stop kat sini la... korang tngok la intro lagu tue skit2 kat bawah ^.^

satu jam saja,
ku telah bisa,
cintai kamu kamu,
kamu di hati ku,
namu bagiku,
melupakanmu,
butuh waktuku seumur hidup....

satu jam saja,
ku telah bisa,
sayangi kamu di
hati ku,
namun bagiku,
melupakanmu,
butuh waktuku seumur hidup....

sekian. bubye jumpa lagi . !

Monday, April 18, 2011

ada 2 topic hari neyh.... a) sakit gile bhaii b) oopps..xmngkin

hehhee..ada dua topic untuk hri neyh...sbelum aku nak start tlis topic tue aku nak cakap sikit...aku nak ucpkan trima kasih kepada sesiapa yang sebelum neyh pernah bukak blog aku n baca apa yang aku tulis, wlaupun blog aku neyh krang mnarik..dan bkan mcm blog korang...hehe,btw ada sesetengah orang yang takut nak wat blog kankan, mngkin diorang rasa yang blog neyh tmpat untuk luahkan perasaan yang semua orang boley baca... okeoke..aku malas nak intro panjang..sekrang neyh jom kita msuk topic yang pertama.......


yer..memang sakit tahap gaban bhaii...sakit apa tue ? sakit kaki, no ! sakit mata, no ! abitu sakit apa..??
kalau nak taw bacelah smpai habis....hehe..neyh cite pasal semalam ar...semalam waktu nak g rehat ada orang tarik tudung aku..yang lwaknyer orang lain tarik orang lain yang kena..xpsal2 kena tolak kepala gan aku, selamat la xkena dinding klau x..berdarah la kpala dya, sowie errkkk, aku xtaw la kenapa budak lelaki suka tarik tdung aiyooo...pelik maa !! lpas mkan2 pastu pi letak pinggan n cawan ada lagi atu kejadian..nak taw..tnggu di topic yang kedua...hahaha..pastu lpas ltak pinggan rhat pon da abis..msuk kelas n then g ambik bku sains. pastu ad bdak kelas 3 anggerik mai panggil kmai, dia kata smua pelajar kena naik dewan sekrang tapi teacher kta lpas abis waktu dya..lpas habis waktu sains kmi pun pergi la naik dewan. nak taw sebab apa...?? kena cucuk bhaaiii....huh !! da la aku anti jarum kna ccuk plak tue..tapi xpa. xsilap aku neyh cucuk kanci gigi kodd.....smpai sekrang sakit dya x hilang2 lagi..huhuhu..smpai naik demam aku..mak aku kata mungkin waktu lepas cucuk tue aku xgosok sma...kan dia da bgi kapas aku pun pegang ja kpas tu..dya kna gosok sma bagi ubat tue jlan..aku pegang ja..ubat xjalan maa...smpai sekrang tngan aku duk bengkak lagi..xpa2..esok baik la tue...oke. topic pertama da habis jum masuk topic kedua...


hehehe...panjang gile topic aku yang pertama..hrap korang rajin membaca..topic yang neyh aku tadi kat topic atas korang ada baca waktu rehat kan...camni cerita dia. waktu aku nak g letak pinggan ada la abang2 kantin  neyh, duk kacau aku...yang sorang ckp yang dya nak....... hahah sorry saye xley gtaw...yang dya neyh duk cakap kat aku yang teeettttt.....hahahaha  yang sorang lagi duk mnyorok apesal..?? time aku nak blah blik ke kelas bawu dya nk kluar...elklah..time aku nak pi baru nak panggil..n aku pun xdak masa nak lyan arhh...oppss...aku mlas nak story panjang nanti kesian dekat orang yang nak baca blog akuw...aku stop kat sni taw. bye !

Friday, April 15, 2011

miss..huhu

assalamulaikum....hye..hello....huhuhu...wat pa weh...?? yang tngah wak homework tue xyah wat trok2...wat pnat ja...hahaha...asal aku xley lpakan dya jugakk...klau dya x gi skolah msti aq akan cari jgak..tapi bila dya dtang selalu nak usah muka dia...hehe...hari ada koko..tapi aku xp pun..selsema weiii....adooiii..rimasnya akuu...klau dmam xpa la lagi....klau xselsma mesti aku da g koko...boley tngok mka dya jgak..neyh xp...urm... tngok profile fb dia pun jadi ar....kankankan....wakakakaka....ayat xley blah...ehh...mungkin aku sorang je yang suka kat dia..tetapi dya mungkin xsuka dekat aku kan....xpaxpa...hari isnin kalau aku da sihat aku pi skolah..n then aku nak usha muka dia...hohoho....xsabar nak gi skolah neyh...kk aku malas nak story pnjang2...aku stop kat sni k.. bye.

Saturday, April 9, 2011

skit kepala lew...

huhuhu...pgi tdi lam kul 8 da kena bangun..sebab ada orang meninggal..huhuhu...maklumlah klau orang meninggal mesti ada bau kemian..hoho ^_^..adooii bawu tu lgi la aku sakit...kuangx3....kk aku malas nak story panjang2, kepala da sakit..termenung benda neyh lagi bertambah sakit aku..aku stop kat sni keyh...bye.

Thursday, April 7, 2011

teddy bear yang lucu..:)

  

   


okeokeoke..sikit2 ckup la..nak wat pa buh banyak2....
hehe..entry aku stop kat sini..sekian...
bye.
oiittt..selamat petang semua...hehehe..wat apa tue..msuk hari ni da 3 hari aku x pergi sekolah..rinduu maa sama sekolah..mau jumpa kawan2..n yang paling penting..da lama aku tak usha muka dia..hohoho...
miss u so much lorh...huhuhu..bila mau jumpa..???
maybe esok aku baru pergi sekolah...huhuhu..friend waiting 4 me ya...
bye...

Tuesday, April 5, 2011

pergi sekolah..tapi balik...

ehehe...pi skola tapi balik...xseberapa shat..mla2 ckgu swuh pi hspital...xpa la...lpastu ckgu swuh blik trus...urm..ap lagi balik terus la...pastu balik mama datang ambik..n then mama tanya nk pi hspital x..aku cakap mlas la...bkan ckgu taw aq pi hospital ke x...last2 kna pi jgak..tkut nty ckgu tnya srat mc ke....urm..ap lagi kena la jgak pi hspital....ehehe..gila bapak pi sana duk tnggu da 3 jam...punya la rmai orang...haiyaa da la ad ckgu skola methodist la..aiyoorkk..jenah aq....da la bengang stu psal..nk tnggu lagi...tnggu punya tnggu...akhirnya smpai jgak num giliran aku....masuk2 jew..doktor pun tnya skit ap..aq pun jwablah..lpas soal sesi jawab...kluar...n then g ambik ubat lak..slamat la kat ubat tue da xrmai orang..klau tidak......urm...lpas ambik ubat trus blik rumah..hoho...@aniz lubuk buntar...weyh nk taw x..wat penat jew aq g hspitl...da la dpat mc selama 4 hari tue koddd...adooii...klau aq shat awal..mgkin aq ambik cti lam 2 hari jew....nty jma kat skola klau esk aq prgi...
bubye....tngook tddy bear dibwah ini...
this is 4 our friendship ya..not couple...!
i hope our friendship akan brkekalan selamanyaaaaa !

aku nak....

 hahha..cntik x..??tp aq suka warna purple tu...kuangx3....
benda yang palingx3 aq nak sngat...huahuahuahuaha...xdapat canon nikon pun jdi la....:)
comey tak enset neyh..?? tp bajet xcukup ma mau beli..boley bg angpau ka...??
laptop..aihh xcukup lagi kew kat rumah da ada...tp aku minat yang neyh...

benda2 yang paling last aq naknak....ialah....hope birthday aq kwan aq akan bg...:)
aku naknak benda neyh....walaupun kecil aq xkisah.waaa..nk swuh mak beli..tapi mak tak bagi....mak kata mcm bdak2 kecik nk teddy bear...huhuhuhu

aku rASA.....

haihhh...bengang bengang bengang n bengang lagi..nk taw kenapa...? psal bdak tue ar...rase mcam nk bg penampar jew.... pyah skit kalau ada orang yang kuat perasan kan..aku kate kat orang lain dya yang perasan x tentu hala....adooii..satu kelas plak tuh...ee..mulut cam longkang..x kutuk pun pada2 ar..ade ke patu dya kta kat kwan aq...nk taw dya cakap ap>>??  "weyh ag nk taw x..ang babi..weyhh sapa yang xskit aty..cba klau orang lain cakap camtu kat mak dya ka..kat spe2 jew la..adoii..tu bwu dya kta kat kwan aq...bara gila kott....haiisss..tapi oarng dia sorry la aku xboley nk bagi tahu..kang ada mulut yang bnyak cakap...da la..nk wat pa aku cita panjang2 wat sakit hati aku gan kawan2 aq ja...aku stop sni dlu....

Saturday, April 2, 2011

akan tetap menunggu..:)

halooo...

 hahhaha..spe naknak..?? angkat kaki....mai umh aq dlu bwu dpat....kuangx3....klau ampa mai aq bkan nyer bg..aq bg tngok jew..tp kat umh aq xdak la..kat the store taiping ad..:)
 comey x kucing2 neyh...??kmbar siam..tp lala ad hitam kat idung kiki xdak....:)
cantik x..cantik x..cantik x...???hehehe..xseberapa elok la...tp boley lah..:)

Friday, April 1, 2011

piZap.com

best la piZap.com...tp application dye di facebookk..klau try klik jew kat siu..best oo klau edit pic kat sne mcm2 ad..tp aq xbnyak msa boley edit 2 pic jew..jap ehh aq nk download pic tue
 ha neyh la pic yg aq edit at piZap.com...hahha..buwok kan...:P hahaha bosan doe xtaw nk wat pa..aq edit jew la pic2 neyh kat piZap.com...mcm2 ad..aq mls nk buh bnyak2 sngat..
hahahaha..neyh lagu 1..aq edit kat tmpat yg sma..ehh korang cbe la..best jgak..smpai ad gmbar bnatang...hahha..kk aq xleyh nk story pnjang2..aq stop dlu erk..bubyee